Kevään 2024 kursseja Ihan Pienessä Puodissa

Ihan Pieni Puoti on Tuuliamoodsin oma pikkuinen kivijalkapuoti Tampereen Viinikassa osoitteessa Nekalantie 36 B.

Nyt puodissa järjestetään myös ihania, tunnelmallisia taide- ja kädentaitokursseja erilaisilla teemoilla. Ohessa lisätietoa nyt suunnitelluista kursseista.

 

Ke 13.3. klo 17-20 LUOVAA KIRJANSIDONTAA: itse tehty taidepäiväkirja

”Luovassa kirjansidontapajassa luodaan omia taidepäiväkirjoja rennon luovilla tekniikoilla! Kurssilla opit muutaman erilaisen tavan kirjansidontaan ja valmistat itse kauniista vanhasta kirjasta uuden päiväkirjan taidetyöskentelyäsi varten. Menetelmä ei vaadi taideosaamista tai aiempia kirjansidontakokemuksia!”

Hinta 75 e sis. kaikki työpajassa tarvittavat materiaalit. Voit ostaa kurssin Mimii Creativen verkkokaupasta www.mimiicreative.com. Kurssin ohjaa taiteilija, toimintaterapeutti Anni Peltola.

——

Su 14.4. klo 14-16.30 MUKIPAJA

”Mukipajassa jokainen pääsee kuvittamaan oman mukinsa helpolla ja inspiroivalla siirtokuvatekniikalla. Käytössä on runsaasti Piia Kedon kauniita kuvituksia sekä erilaisia värejä. Mukin kuvitus on omanlainen matka, jonka lopputulos voi yllättää. Ihanaa tekemistä kaikenikäisille!”

Hinta 45 e sis. materiaalit, tarvikkeet, mukin, polton ja ohjauksen. Ilmoittautuminen sähköpostitse tampere@mukipaja.fi. Kurssin ohjaa taiteilija, yhteisöpedagogi Essi Varis.

——

Su 28.4. klo 14-16.30 MUKIPAJA (täynnä)

Sama sisältö kuin edellä! Päätimme lisätä toisen Mukipajan, kun edellinen varattiin nopeasti täyteen.

Hinta 45 e sis. materiaalit, tarvikkeet, mukin, polton ja ohjauksen. Ilmoittautuminen sähköpostitse tampere@mukipaja.fi. Kurssin ohjaa taiteilija, yhteisöpedagogi Essi Varis.

——

Lisätietoja kursseista saa kysyä minulta (tanja@tuuliamoods.fi) tai suoraan ohjaajilta. Häärin mukana, ilmoittaudu sinäkin pian! Paikkoja on rajallinen määrä.

Ps. Ihan Pienen Puodin valikoimaan kuuluu Tuuliamoodsin paperituotteita, koruja, postikortteja, maalauksia ja kaikenlaista muuta pientä, söpöä, kaunista ja ihanaa! Puodissa olevia tuotteita voi hankkia myös kurssien yhteydessä.