Astu sisään Tuuliamoodsin tunnelmalliseen kivijalkaan: Ihan Pieneen Puotiin!

Ihan Pieni Puoti sijaitsee Tampereella idyllisellä Viinikan puutaloalueella kivenheiton päässä keskustasta - mukavasti Tanjan työtilan/ateljeen yhteydessä. Tällä hetkellä puoti toimii showroom-periaatteella: laita viesti, niin sovitaan visiitille aika. Aina saa myös koputella oveen ohikulkiessaan! 

Puodin lähistöllä sijaitsevat myös muun muassa ihastuttava hotelli Lillan ravintoloineen ja upea Viinikan kirkko 50-metrisine torneineen. Tuuliamoodsin puotiin astut Nekalantieltä Viinikan Pesulan naapurista.

 • Pop-up 2024

  Tällä hetkellä on tekeillä Ihan Pienen Puodin POP-UP vol. 2! Pop-up järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden loka-joulukuussa menestyksekkäästi.

  Pop-upiin valikoidaan kattaus kotimaisten muotoilijoiden, käsityöläisten ja taiteilijoiden suunnittelemia, laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja pientuotteita ilahduttamaan arkea ja juhlistamaan juhlaa.

  Tänä vuonna pop-up-puoti avataan elo-syyskuun vaihteessa. Ole yhteydessä pian, jos haluat tarjota oman yrityksesi tai vinkata lempiyrityksesi tuotteita myyntiin!

 • Sijainti ja kulkuyhteydet

  Kävely-, pyöräily- tai skuuttailumatkaa keskustan humusta kertyy parisen kilometriä.

  Bussi numero 10 tuo keskustasta muutamassa minuutissa puodin läheisille pysäkeille.

  Puodin edustalla on myös maksuton pysäköintitila yhdelle autolle lyhytaikaiseen pysäköintiin. Kurjentaipaleen puolelta löytyy yleensä lisää tilaa ilmaiseen kadunvarsipysäköintiin.

 • Esteettömyys

  Puoti sijaitsee vanhan talon kivijalkakerroksessa, eikä sisäänkäynti valitettavasti ole esteetön.

  Sisäänkäynnissä on käsijohteeton kiviporras, kaksi kynnyksellistä oviaukkoa ja pari askelmaa oviaukolta alas kauppatilaan. Kapeamman oviaukon leveys on noin 840 mm. Sisääntulon jälkeen on kääntymiskohta, jossa ei ole tarvittavaa väljennystä esim. pyörätuolin käyttäjälle.

  Jos tarvitset apua sisäänkäynnissä, autan mielelläni!

Aukiolot

Tällä hetkellä puodilla ei ole säännöllisiä aukioloaikoja. Olet tervetullut visiitille sopimalla käyntiajan viestitse tai kolkuttamalla oveen.

Pop-up puoti avataan elo-syyskuussa - seuraa ilmoittelua tai tilaa uutiskirje!

Yhteystiedot

Nekalantie 36 B, 33100 Tampere

tanja(at)tuuliamoods.fi